Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4


De meest unieke show voor congressen en seminars van Hebbes Theater

Een inspirerende en motiverende voorstelling; muziek, verhalen, humor, anekdotes en theater zullen de ingrediënten zijn van deze voorstelling.

Gericht op je eigen talent, tegenslagen en de kracht van jezelf.

Afbeelding 5

Moet je eerst een burn-out doorleven of een miljoen winnen om het roer om te gooien?

In TO BE what YOU want TO BE vertelt Castingdirector, trainer en (trainings-)acteur Arianda Schepens (Hebbes Media) openhartig over haar avonturen als ondernemer, mens en moeder. Een ´Spreker-plus´ voor uw bedrijfsevent.
Zij dacht ooit dat ze niks kon en begon onderaan de ladder. Als rode draad door haar leven liep echter de vraag: is dit het? En altijd was het antwoord: NEE. Vanuit een hoog “Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan” gehalte is Arianda ver gekomen.
Op het podium met Herman van Veen. In TV-series met André Hazes jr. en Tim Douwsma. Achter én voor de schermen bij de Staatsloterijshow. Acteurs plaatsen in films en commercials als Castingdirector. Arianda Schepens deed het allemaal. Haar CV leest intussen als een lang avontuur. En telkens weer die vraag : is dit het, of wil ik meer? Dat laatste dus. 
Inmiddels zit ze helemaal op haar plek. Naast haar werk als Castingdirector runt ze haar eigen opleidingsinstituut voor (trainings-)acteurs. Samen met haar Hebbes Theatergroep maak zij nu een interactieve, inspirerende voorstelling over dromen waarmaken, tegenslagen, de kracht van jezelf, je passie volgen en het onmogelijke mogelijk maken: TO BE what YOU want TO BE.
Ze neemt geen powerpoint, video´s of dia´s mee, maar komt met haar eigen theatergroep. Acteurs vullen het verhaal aan met interactieve scènes en mooie liedjes. Deze aansprekende voorstelling is bijzonder geschikt voor congressen, als aftrap voor bedrijfstrainingen, cultuurtrajecten, seminars, KvK- en ondernemersbijeenkomsten.
Arianda inspireert nu dagelijks acteurs en anderen om het beste uit zichzelf te halen. Met TO BE what YOU want TO BE wil zij samen met haar eigen theatergroep een nog groter publiek aan het denken zetten. 
TO BE what YOU want TO BE.
Arianda Schepens met haar Hebbes Theater.
Een spreker met extra´s op uw congres of seminar.
Anekdotes, scenes, mooie liedjes, humor.

Ter inspiratie.
TO BE what YOU want TO BE.