Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4

Femke Marischler 1981

Speler en zangeres bij
TO BE WHAT YOU WANT TO BE


Theater en film zijn de rode draad in mijn leven. Ik ben opgegroeid in een artistieke familie. Dit vond ik vroeger verschrikkelijk, ik wilde liever ‘normaal’ zijn. Maar inmiddels weet ik dat het gezegde ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’ oh zo waar is. Van jongs af aan sta ik op het podium en heb ik meegedaan aan verschillende theaterproducties. 

Afbeelding 5

Na het afronden van de vooropleiding aan de Toneelacademie Maastricht heb ik Acting for Film gestudeerd aan de New York Film Academy in Los Angeles. Kort daarna heb ik Acting for Film gevolgd aan de Irish Film Academy, in Dublin. 
Naast in verschillende korte films gespeeld te hebben, heb ik ook in grotere theaterproducties gespeeld in Qatar, o.a.Les Miserables en Macbeth. Ook heb ik meegewerkt aan verschillende 48 Hour Film Projects. En nu is de voorstelling To Be What You Want To Be op mijn pad gekomen. Het idee achter deze voorstelling raakte me direct; je hart volgen en gaan voor (werk)geluk! Dat is wat ik probeer te doen in mijn leven! WANT in het dagelijks leven werk ik als communicatieadviseur. En naast mijn werk doe ik mee aan dit soort projecten. Het maakt me blij en geeft me energie! En dat neem ik weer mee naar mijn werk.